Så här arbetar Renovera Badrum Gävle – steg för steg

Det är en stor investering att renovera sitt badrum. Så vi tänkte att det är en bra idé att beskriva för våra kunder hur vi arbetar. Här kommer information om hur vi på Renovera Badrum Gävle utför en renovering. Processen för en badrumsrenovering i Gävle är utformad för att du som kund ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Förfrågan

Inledningsvis fyller du i något av formulären på hemsidan. Därefter ringer en av våra kollegor upp dig och tillsammans kommer ni fram till en tid för hembesöket.

Specificerad offert

Efter det kostnadsfria hembesöket får ni en offert baserad på våra beräkningar. I offerten bifogas även prislistan på de badrumstillvalen ni valt. Som kund får ni tid att reflektera över offerten och dess innebörd innan ni bestämmer er.

Accepterar offerten

När ni väl accepterat vår offert så bokar vi in ett ytterligare möte för kontraktsskrivning.

Vi skriver tillsammans kontrakt

Vid detta möte finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg. Vi bestämmer tillsammans startdatum och slutdatum för projektet. Vi går även igenom praktiska detaljer om badrumsrenoveringen samt betalningsvillkoren.

Projektet kör igång

Innan vi kör igång med arbetet så bör du som bor i en bostadsrätt ta kontakt med eventuell bostadsrättsförening och meddela om den planerade badrumsrenoveringen och ett eventuellt godkännande/tillstånd. Vi träffas för att gå igenom din hantverkares arbetstider och överlämning av nycklar.


Boka kostnadsfri fuktkontroll av ditt badrum i hela Gävleborgs län

Vi på Renovera Badrum Gävle erbjuder kostnadsfritt hembesök och konsultation till din kommande badrumsrenovering. Våran säljare kommer ut och kollar på vad ni har för idéer och badrumsdrömmar. Skriv dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret på hemsidan för återkoppling av en ansvarig säljare i Gävleborgs län.


Planerar du en badrumsrenovering? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Behöver du hjälp med tips och råd inför din kommande badrumsrenovering? Tveka inte på att kontakta oss genom kontakt formuläret nedan så kommer en av våra försäljare att kontakta dig snarast.