Erfarna hantverkare för komplicerade badrumsrenoveringar i Gävle

Kompetenta hantverkare

Hur är jag säker på att hantverkaren jag planerar att anlita är duktig? Vad är viktigt att tänka på när man ska anlita hantverkare? De här frågor är vanliga när man ska anlita hantverkare i Gävleborgs län, men kanske extra vanliga vid en badrumsrenovering. I den här artikeln kommer vi hjälpa dig förstå vad som gör en bra hantverkare och vad du ska tänka på innan du renoverar ditt badrum.

Några tips när du ska anlita hantverkare

Din kommande renovering kan bli en kostsam historia om du inte tänker till innan projektet påbörjas. Det krävs tålamod med att välja rätt badrumsföretag innan badrumsrenoveringen påbörjas. Dock är det väl värt det i längden. Med en seriös hantverkare likt oss på Renovera Badrum Gävle blir processen både enklare och trevligare. Det är väldigt viktigt att kontrollera att företaget har de certifikat som krävs för en badrumsrenovering i Gävleborgs län.

Bygganmälan i din kommun

Innan du påbörjar någon typ av renovering i Gävleborgs län så rekommenderar vi dig att se efter hos kommunen om du behöver göra en bygganmälan eller söka om bygglov. I vissa fall så räcker det att göra en bygganmälan men för att vara säker så rekommenderar vi dig att kontakta kommunen och ta reda på vad som gäller för din bostad.

Hur mycket ROT får du använda?

Prata med Skatteverket om du har betalt tillräckligt mycket skatt för att använda dig av ROT-avdraget vid din badrumsrenovering i Gävleborgs län.
Du som privatperson har möjligheten att använda ROT när du utför en badrumsrenovering i Gävle. Du använder ROT-avdraget genom att företaget som genomfört renoveringen gör en reduktion på arbetskostnaden på din faktura (upp till 30 procent på arbetskostnaden). När du betalt fakturan så begär Renovera Badrum Gävle en utbetalning från Skatteverket. Om skatteverket godkänner utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Innan du anlitar ett badrumsföretag i Gävleborgs län så är det viktigt att du har betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda ROT-avdraget.

Se till att företaget har de certifikat som krävs

Kontrollera att hantverkaren har godkänd F-skatt. Detta betyder att hantverkaren själv ansvarar för att betala skatt. Du kan kontrollera hantverkarens F-skatt och skatteskulder hos Skatteverket innan badrumsrenoveringen påbörjas. Renovera Badrum Gävle har inga skatteskulder och F-skatt, så hos oss kan du känna dig trygg.

Recensioner & Omdömen

Vi rekommenderar dig att fråga dina vänner om tips på hantverkare i Gävleborgs län. Vi rekommenderar även att du läser om företaget som du planerar att anlita för att säkerställa att de gör ett tryggt och bra arbete.
Renovera Badrum Gävle levererar alltid kvalitativa badrumsrenoveringar i Gävleborgs län och har många fina recensioner från tidigare kunder, så skriv in till oss för en kostnadsfri rådgivning.

Mindre checklista

  • Har dina bekanta något tips på duktig hantverkare i Gävleborgs län?
  • Vad gick bra?
  • Vad gick mindre bra?
  • Blev resultatet som förväntat?
  • Skulle något gjorts annorlunda?

Viktigt med avtal med hantverkarna

Du kan anlita hantverkare utan att använda ett skriftligt avtal. Men det är något vi på Renovera Badrum Gävle ABSOLUT INTE rekommenderar. Vi uppmanar alla privatpersoner att ha skriftliga avtal med badrumsföretaget samt alla andra hantverkare de väljer att anlita. Skulle något gå fel under badrumsrenoveringen så har ni avtalet som styrker vad ni kommit överens om. Vi på Renovera Badrum Gävle skrivet avtal vid varje badrumsrenovering så att du ska känna dig trygg genom hela processen.


Planerar du en badrumsrenovering? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Behöver du hjälp med tips och råd inför din kommande badrumsrenovering? Tveka inte på att kontakta oss genom kontakt formuläret nedan så kommer en av våra försäljare att kontakta dig snarast.