GUIDE: Badrumsrenovering i Gävle

Vår process för en badrumsrenovering i Gävle ser ut så här

Det är en stor investering att renovera sitt badrum så i den här artikeln kommer vi informera hur vi som företag arbetar. När vi utför en badrumsrenovering i Gävle så använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg med hela processen.

1. Förfrågan via formulären på den här hemsidan

Inledningsvis fyller du i något av formulären på hemsidan. Därefter ringer en av våra kollegor upp dig och tillsammans kommer ni fram till en tid för hembesöket.

2. Offert med kostnadsförslag

Efter besöket får du en offert baserad på våra beräkningar. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillval och även kontaktuppgifter till våra referenser. Du får tid för att kunna avgöra hur du vill göra relaterat till offerten.

3. Godkännande

När ni accepterat vår offert bokar vi in ett ytterligare möte för kontraktsskrivning.


Ska du renovera badrummet? Så väljer du rätt hantverkare

En renovering av badrummet kan bli en kostsam historia om man inte tänker till innan renoveringen påbörjas. Det krävs en del tålamod att välja badrumsföretag innan badrumsrenoveringen påbörjas men det är väl värt det i längden. Med en seriös hantverkare i Gävleborgs län blir processen både enklare, snyggare och trevligare. Det är verkligen A och O att kontrollera att badrumsföretaget och hantverkaren har certifikaten som krävs för en badrumsrenovering. Dessa certifikat är Säker vatten och BKR.

Läs vidare på hur du väljer rätt hantverkare här!

Pris badrumsrenovering?

Så vad blir egentligen totalkostnaden för en badrumsrenovering i Gävle?

Vi kommer att svara på alla kostnadsfrågor och vad som ingår i en badrumsrenovering i Gävle i den här artikeln.

Det är väldigt viktigt att dela upp de olika kostnaderna för en badrumsrenovering. Kostnaderna för en badrumsrenovering är i regel följande: material, arbete och leverans. Dessa varierar beroende på storlek på projekt, typen av material och andra önskemål ifrån kund. Var noggrann med separationen av kostnader då ROT-avdraget endast gäller på arbetskostnaden.

Läs vidare om priset för en badrumsrenovering här!

Så här går ROT-avdraget till vid en badrumsrenovering

Du som privatperson har möjligheten att använda rotavdraget vid din badrumsrenovering. Så här fungerar det: du använder rotavdraget genom att firman som utfört renoveringen gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du väl betalt räkningen så begär firman utbetalning från skatteverket. Om skatteverket godtar utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Något som är väldigt viktigt att tänka på innan man utför en badrumsrenovering är att du som privatperson har betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rotavdraget vid din badrumsrenovering.

Fullständig förståelse för rotavraget här!

Kostnadsfri offert i Gävle

Renovera Badrum Gävle erbjuder kostnadsfri konsultation när det är dags att renovera badrummet. Vår kunniga försäljare kommer ut och kollar på vad ni har för idéer och badrumsdrömmar. Skriv dina uppgifter i något av kontaktformulären på hemsidan för återkoppling från en ansvarig medarbetare i Gävleborg.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!


Planerar du en badrumsrenovering? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Behöver du hjälp med tips och råd inför din kommande badrumsrenovering? Tveka inte på att kontakta oss genom kontakt formuläret nedan så kommer en av våra försäljare att kontakta dig snarast.