Renovera badrum Gävle: En fullständig guide

När du planerar att renovera badrum i Gävle kan du hitta all information som du behöver för att enklare kunna fatta beslut om din badrumsrenovering här hos oss. En badrumsrenovering kan vara av mindre karaktär men också omfatta en totalrenovering av badrummet. Vi på Renovera badrum Gävle är specialister på badrumsrenovering vilket innebär att du alltid får arbetet utfört på ett korrekt och säkert sätt. Självklart erhåller du också garantier på våra arbeten så att du kan vara trygg om något händer.

Att renovera badrum i Gävle

Det kan finnas flera skäl till varför badrummet behöver renoveras. Vanligtvis renoveras ett badrum för att det är slitet och för att vitvarorna är omoderna. Det är vanligt att renovera ett badrum efter ett bostadköp men också i samband med en försäljning av en bostad, för att få ett högre pris. Ett annat skäl till att renovera badrum i Gävle är om badrummet har fuktskador.

 

Du väljer själv hur du vill inreda badrummet utifrån din egen smak. Det kanske innebär att du vill sätta upp snyggt kakel på väggarna, klinkers på golvet och samtidigt inreda med nya, moderna vitvaror. Renovera badrum Gävle kan hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum.

 

Renovera badrum Gävle är ett företag som har varit verksamma inom byggbranschen under en lång tid och därmed har en stor kunskap och massor av erfarenhet inom området. Våra medarbetare är certifierade inom badrumsrenoveringar vilket betyder att hantverkarna har den utbildning och all den kunskap som krävs för att kunna utföra säkra våtrumsarbeten. Renovera badrum Gävle arbetar dessutom endast med hållbart material av hög kvalité som är godkända för att användas i våtutrymmen.


Priset för en badrumsrenovering

Vad priset hamnar på för att renovera badrum i Gävle beror på flera olika faktorer. Bland annat hur stort badrummet är, vilken beklädnad du vill ha på väggar och golv och vilken inredning du vill montera in i badrummet. Du kan välja att sätta plastmattor på väggar och golv eller så kan du sätta kakel på väggarna och/eller klinker på golvet. Vill du ha specialdesignat kakel kan vi även hjälpa dig med detta. När det kommer till vitvaror kan du välja att installera en duschkabin, ett badkar eller ett bubbelbadkar. Utöver det behövs förstås en toalett, handfat och kanske även förvaringsutrymmen.

 

Priset kan variera mycket beroende på hur du vill designa ditt badrum. Renovera badrum Gävle kan dock erbjuda dig mycket konkurrenskraftiga priser för din badrumsrenovering. Vi hjälper dig också att använda dig av ROT-avdraget vilket innebär att du får en del av kostnaderna, 30 %, tillbaka för våra arbetskostnader. Du kan boka ett kostnadsfritt besök så att vi kan komma ut till din bostad för att göra en prisbedömning.


Kontakta oss för mer information                            

När du bestämt dig för att renovera badrum i Gävle är du välkommen att kontakta oss så att vi kan komma hem till dig för att besiktiga ditt badrum. Samtidigt kan vi lyssna på hur du vill designa och inreda ditt badrum. Vi har en lång erfarenhet inom badrumsrenoveringar vilket gör att vi kan bistå med förslag, tips och hjälp med att ta fram den bästa lösningen för ditt drömbadrum. Därefter kan vi lämna en kostnadsfri offert med ett konkurrenskraftigt pris som du kan ta ställning till innan du beslutar dig för att gå vidare.

 

Kontakta oss redan idag för att få mer information om hur Renovera badrum Gävle kan hjälpa dig att renovera ditt badrum, utan några förpliktelser. Du kan också kontakta oss om du vill få mer information om ROT-avdraget, vilket ger dig 30 procent av kostnaden för vårt arbete tillbaka.


Planerar du en badrumsrenovering? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Behöver du hjälp med tips och råd inför din kommande badrumsrenovering? Tveka inte på att kontakta oss genom kontakt formuläret nedan så kommer en av våra försäljare att kontakta dig snarast.